180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 75 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 75

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral.
180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 1
Answer:
Total number of rods = 90.

Explanation:
Number of rods in one bundle = 10.
Number of bundles = 9.
Total number of rods = Number of rods in one bundle × Number of bundles
= 10 × 9
= 90.

Question 2.
180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Answers-Key-Day-75-Directions-Solve each problem-2

Explanation:
Sum of 5 and 3:
5 + 3 = 8.

Question 3.
7 – 0 = 180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 3
Answer:
7 – 0 = 7.

Explanation:
Difference between 7 and 0:
7 – 0 = 7.

Question 4.
Write the missing sign.
180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Answers-Key-Day-75-Directions-Solve each problem-4

Explanation:
6 + 3 = 9.
6 – 3 = 3.

Question 5.
Circle the cylinder.
180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 5
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Answers-Key-Day-75-Directions-Solve each problem-5

Explanation:
Toys box = cuboid.
Peaches box = cylinder.

Question 6.
What is the last month of the year?
Answer:
The last month of the year = December.

Explanation:
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
December

Question 7.
Favorite Type of Movie
180 Days of Math for First Grade Day 75 Answers Key 6
Which type of movie do most children like best?
Answer:
Cartoon type of movie most children like best.

Explanation:
Favorite Type of Movie – Funny – 3.
Favorite Type of Movie – Cartoon – 5 + 3 = 8.
Favorite Type of Movie – Scary – 1.
Favorite Type of Movie – 3-D – 5.

Question 8.
How many corners are on 5 squares?
Answer:
Total number of sides on 5 squares = 20.

Explanation:
Number of squares = 5.
Number of sides on a square = 4.
Total number of sides on 5 squares = Number of squares × Number of sides on a square
= 5 × 4
= 20.

Leave a Comment

Scroll to Top