180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 60 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 60

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral for twenty-one.
___________
Answer:
The word form is written in number is called as numeral. The numeral for twenty-one is 21.

Question 2.
0 + 6 = 180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 1
Answer:
0 + 6 = 180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-60-Answers-Key-1
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 0 with 6 the sum is equal to 6.

Question 3.
180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-60-Answers-Key-2
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 3 from 7 the difference is equal to 4.

Question 4.
Write the missing sign.
180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-60-Answers-Key-3
Explanation:
To get the result 8 we need to perform addition operation. If we add 4 with 4 then the sum is equal to 8. So, the missing sign is ‘+’.

Question 5.
Draw a sun above the dog.
180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-60-Answers-Key-4(1)
Drawn a sun above the dog as we can observe in the above image.

Question 6.
Write the time.
_____ : _____
180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 5
Answer:
The time is 10:00 clock.
Explanation:
In the above image we can observe a clock. The time shown in the above clock is 10:00 clock.

Question 7.
Favorite Type of Movie
180 Days of Math for First Grade Day 60 Answers Key 6
How many children like cartoons best?
____________
Answer:
Eight children like cartoons best.
Explanation:
In the above image we can observe a table named as Favorite Type of Movie. Three children like Funny movies, Eight children like Cartoon movies, One child like Scary movies, and Five children like 3-D movies. So, Eight children like cartoons best.

Question 8.
Write these in order from tallest to shortest.
door cat boy
_____________
_____________
_____________
Answer:
Given order is door, cat, boy.
The given order from tallest to shortest are as below,
Door
Boy
Cat

Leave a Comment

Scroll to Top