180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 50 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 50

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral for the ordinal number twentieth.
_____________
Answer:
The ordinal number is defined as the position or rank of the person or object.
The given word form in number is called as numeral.
The numeral for the ordinal number twentieth is 20th.

Question 2.
8 + 0 = 180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key 1
Answer:
8 + 0 = 180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-50-Answers-Key-1
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 8 with 0 the sum is equal to 8.

Question 3.
180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-50-Answers-Key-2
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 5 from 5 the difference is equal to 0.

Question 4.
Write the missing number.
9 – 5 = 180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key 3
Answer:
9 – 5 = 180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-50-Answers-Key-3
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 5 from 9 the difference is equal to 4.

Question 5.
Is the flashlight on the right or left?
_____________
180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key 4
Answer:
The flashlight is on the left side.

Question 6.
Write the time.
______ o’clock
180 Days of Math for First Grade Day 50 Answers Key 5
Answer:
The time is 12:00 clock.
Explanation:
In the above image we can observe a digital clock with a time. The time shown in the above digital clock is 12:00.

Question 7.
Favorite Animal

Cats

Dogs

Birds

7

9

There are more birds than cats. There are more dogs than birds. Write the number of birds in the table.
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-50-Answers-Key-3(1)
Explanation:
The number of cats are 7.
The number of dogs are 9.
Here we have to find the number of birds.
There are more birds than cats. The number of birds are greater than cats.
There are more dogs than birds. The number of birds are less than dogs.
So, the number of birds are 8.

Question 8.
Which would hold more water: a bathtub or a swimming pool?
_____________
Answer:
A swimming pool can hold more water than a bathtub.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top