# 180 Days of Math for First Grade Day 35 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 35 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 35

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the number before and after 23.

 Before Number After 23

The number before 23 is 22 and the number after 23 is 24.

 Before Number After 22 23 24

Question 2.

Zero added with any number will remain the same number
5 + 0 = 5

Question 3.
Subtract.

Answer: 9 – 5 = 4
There are 9 forks. Out of them 5 are deleted.
9 – 5 = 4

Question 4.
Write the missing number.
+ 3 = 7
Explanation:
Let the missing number be p.
p + 3 = 7
p = 7 – 3
p = 4
So, the missing number is 4.
4 + 3 = 7

Question 5.
Circle the object that looks like the solid.

Question 6.
Circle the object that weighs less.

Answer: The weight of the crayon is less than the weight of the bed.

Question 7.

How many awards does Rory have?
_____________
Number of awards Sue won = 4
Number of awards Paul won = 5
Number of awards Rory won = 6
Number of awards chu won = 2
Therefore Rory has 6 awards.

Question 8.
The children took off their shoes. There are 4 shoes on the floor. How many children are there?
______________