# 180 Days of Math for First Grade Day 26 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 26 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 26

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral. _________
The above figure is a block with 2 rows and 10 columns.
1st row has 10 dots and 2nd row has 3 dots
Total dots = 10 + 3 = 13
Thus the numeral is 13.

Question 2.
2 + 0 = A Sum of 0 with any number will be the same number.
2 + 0 = 2

Question 3.
Subtract. Total number of crocodiles = 4
Number of crocodiles crossed off = 3
Number of crocodiles left = 4 – 3 = 1 Question 4.
Write the missing number.
5 + = 7
Explanation:
Let the missing number be y.
5 + y = 7
y = 7 – 5
y = 2
So, the missing number is 2.
5 + 2 = 7

Question 5.
Draw a frog on the lily pad.  Question 6.
Is the object shorter than your arm?
Circle: yes no The name of the object is the clip.
The size of the clip is shorter than your arm.
So, the answer is Question 7. How many children like chocolate ice cream?
_______________
As per the above data,
Number of children who like chocolate ice cream = 6

Question 8.
Rex, the dog, had 5 bones buried in the yard. He eats 1 of them. How many bones are still buried?
_______________________