# 180 Days of Math for First Grade Day 25 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 25 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 25

Directions Solve each problem.

Question 1.
Count. Write the numeral.

_________________
Answer: 7
Explanation:
By seeing the above figure we can say there are 7 cubes in a row.
So, the numeral is 7.

Question 2.
Add.

Answer: 6 + 4 = 10
Explanation:
There are 6 lemons on one side and 4 lemons on the other side.

Question 3.
Subtract.

Answer: 9 – 5 = 4
Explanation:
Total number of leaves = 9
Number of leaves crossed off = 5
We have to subtract 5 from 9 to know how many leaves are left.
9 – 5 = 4

Question 4.
Circle the sentences equal 2.
1 + 1
2 + 1
2 + 2
0 + 2
Answer:
1 + 1 = 2
2 + 1 = 3
2 + 2 = 4
0 + 2 = 2

Question 5.
Circle the object that looks like the solid.

Answer:

Question 6.
Record the line length.

______ clothes pins
Answer: The length of clothespin is 7 cm

Question 7.

How many awards does Sue have?
Answer:
Number of awards Sue won = 4
Number of awards Paul won = 5
Number of awards Rory won = 6
Number of awards Chu won = 2
Therefore Sue has 4 awards.

Question 8.
How many sides are on 3 triangles?
_________________
Answer:
A triangle has 3 sides.
3 triangles has 3 Ã— 3 = 9 sides.

Scroll to Top
Scroll to Top