180 Days of Math for First Grade Day 2 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 2 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 2

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the number before and after 6.

Before

Number

After

6

Answer:
The number before 6 is 5 and the number after 6 is 7.

Before

Number

After

5

6

7

Question 2.
How many in all?
180 Days of Math for First Grade Day 2 Answers Key 1
Answer:
In the first figure, there are four flowers and in the second figure there are 3 flowers
The combination of both the flowers is 4 + 3 = 7.

Question 3.
Two are crossed off. How many are left?
________
180 Days of Math for First Grade Day 2 Answers Key 2
Answer:
Total number of frogs = 6
Out of them, two are crossed off.
So, we have to subtract 2 from 6 to know how many are left.
6 – 2 = 4
Thus 4 frogs are left.

Question 4.
Continue the pattern.
A B A B A ______ ________
Answer:
The pattern is B after A.
A B A B A B A B A B…

Question 5.
Count the sides.
___________ sides
180 Days of Math for First Grade Day 2 Answers Key 3
Answer: Four sides
Explanation:
The name of the above shape is Rectangle.
A Rectangle is a polygon with four sides where opposite sides are equal or the same.

Question 6.
Circle the heavier object.
180 Days of Math for First Grade Day 2 Answers Key 4
Answer:
The weight of a shoe is heavier than an apple.
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-2-Answers-Key-6

Question 7.

Marc

Ramon Jamal
7 4

15

How many home runs did Ramon hit?
_____________
Answer:
Marc hit 7 home runs.
Jamal hit 15 home runs.
Ramon hit 4 home runs.
Therefore with the help of the above table, we can say that Ramon hit 4 home runs.

Question 8.
I am the number that comes after 3. What number am I?
_____________
Answer:
I am the number that comes after 3.
The number that comes after 3 is 4.

Leave a Comment

Scroll to Top