By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 161 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 161
Directions: Solve each problem.
Put the numbers in order from least to greatest.
79, 76, 81
76, 79, 81
Arranging the numbers from least to greatest is known as ascending order.
When we add two or more addends, we get the sum.
18 – 10 =
By subtracting 10 from 18,
we get the difference as 8.
Write the missing sign.
When we add the addends 9 and 7,
we get the sum as 16.
So, the missing sign is +
Color the shape with curved sides.
In the above given figures curved sides is circle.
Write the time.
9 : 30
Hours hand is between 9 and 10.
Minutes hand is on 6.
So, the time in the clock is 9 : 30
How many tally marks are there?
31 tally marks.
In tally marks each set represents 5,
there are total 6 sets (6 x 5 = 30 ) and 1 bar.
So, the given tally marks 30 + 1 = 31
Mom wants to double a recipe that calls for 2 cups of sugar. How many cups of sugar does she need?
Doubling 2 cups of sugar in the recipe means adding the same quantity of sugar.
2 cups + 2 cups = 4 cups.