180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 160 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 160

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the missing numbers.
53, ______, _______, 56
Answer:
53, 54, 55, 56
Explanation:
The above given pattern is add by 1
53 + 1 = 54
54 + 1 = 55
55 + 1 = 56

Question 2.
7 + 5 + 7 = 180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key 1
Answer:
7 + 5 + 7 = 19
Explanation:
7 + 7 = 14
14 + 5 = 19

Question 3.
180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 160 img 1
Explanation:
The difference of 17 and 0 is 17
17 – 0 = 17

Question 4.
16 – 180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key 1 = 8
Answer:
16 – 8 = 8
Explanation:
The difference of 16 and 8 is 8

Question 5.
Draw a rood below the car.
180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 160 img 1
Explanation:
A road has been drawn below the car

Question 6.
Is a door taller or shorter than a child?
Answer:
Taller
Explanation:
The actual size of door will be more than 5 feet
The child height is less than 3 feet.

Question 7.
Create a chart showing the following data.

  • Tom scored 5 goals, but Tony scored 4 more goals than Tom.
  • Jacqueline scored 8 goals.
  • Nikki scored 5 more goals than Tony.

Number of Goals Scored This Season
180 Days of Math for First Grade Day 160 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 160 img 1
Explanation:
The data is stored in a data table.
Data table show the data in a understanding way.

Question 8.
Today is September 27th. Dean’s birthday was one month ago. In what month was Dean’s birthday?
Answer:
August 27th
Explanation:
Today is September 27th.
Dean’s birthday was one month ago.
September is 9th month
the month before September is August.

Leave a Comment

Scroll to Top