# 180 Days of Math for First Grade Day 153 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 153 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 153

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Circle the 5th car.  Explanation:
Counted on and circled the fifth car.
In all there are 7 cars

Question 2.  Explanation:
2 + 2 = 4
4 + 4 = 8
The sum of 2, 4 and 2 is 8

Question 3.
17 – 7 = 17 – 7 = 10
Explanation:
The difference of 17 and 7 is 10.

Question 4. 17 – 9 = 8
Explanation:
From the sum we have to remove 9
9 + 8 = 17
17 – 9 = 8

Question 5.
Will the object roll?
Circle:
yes
no  Explanation:
As the object is cube it does not have the curved surfaces
so, the cube cannot role.

Question 6.
Write down the time school ends.
4:30
Explanation:
The school ends by 4:30 P.M. in the evening
And it starts  at 9:00 A.M. in the morning

Question 7.
Pencil Colors How many more green pencils are there than blue pencils?
5 more green pencils are there than blue pencils
Explanation:
Number of green pencils = 8
number of blue pencils = 3
8 – 3 = 5

Question 8.
There are 25 children in a class. Two children are absent. How many children are not absent?