180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 143 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 143

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the ordinal number.
180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 1
The marked ice cream cone is __________.
Answer:
The marked ice cream cone is fifth
Explanation:
ordinal numbers are used to define their position.

Question 2.
180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 143 img 1
Explanation:
The sum of 0 and 4 is 4
If we add zero to a number the answer remains the same.

Question 3.
17 – 8 = 180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 3
Answer:
17 – 8 = 9
Explanation:
The difference of 17 and 8 is 9
17 – 8 = 9

Question 4.
180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 143 img 2
Explanation:
8 – 6 = 2
The answer is the missing number
Addition and subtraction are inversely proportional equations.

Question 5.
Will the object stack?
Circle:
yes
no
180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 5
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Answers-Key-Day-73-Directions-Solve each problem-5
Explanation:
We cannot stack a curved object
The ball is like a sphere
so we cannot stack.

Question 6.
Would you use a ruler or a scale to weigh an apple?
Answer:
scale
Explanation:
Ruler is used to measure the length
And a scale is used to measure the weight

Question 7.
Record the data in the chart. Use numbers.

  • Fifteen kids like strawberry, and seven more kids like chocolate.
  • Twelve kids like vanilla, but six fewer kids like a banana.

Favorite Ice Cream Flavors
180 Days of Math for First Grade Day 143 Answers Key 6
Answer:

Explanation:
Twelve kids like vanilla, but six fewer kids like a banana.
12 – 6 = 6
Number of children chose Banana = 6
Number of children chose Chocolate = 7
Number of children chose Vanilla = 12
Number of children chose  Strawberry = 15

Question 8.
Landon read 43 books in 3 weeks. Then he read 10 more books. How many books did London read?
Answer:
53 books.
Explanation:
Landon read 43 books in 3 weeks.
Then he read 10 more books.
43 + 10 = 53
53 books that London read.

Leave a Comment

Scroll to Top