# 180 Days of Math for First Grade Day 116 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 116 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 116

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the number word for 16.
Answer:
Sixteen,

Explanation:
The number word for 16 is sixteen.

Question 2.
7 + 4 =
Answer:
11,

Explanation:
Given to add 4 to 7 we will get
7
+4
11 .

Question 3.

Answer:
2,

Explanation:
Given to subtract 9 from 11 we will get
11
– 9
2 .

Question 4.
10 + = 10
Answer:
0,

Explanation:
Given to find the missing number in
10 + __ = 10, let x be the missing number
so 10 + x = 10, x = 10 – 10 = 0.

Question 5.
Is the plate beside the knife?
Circle:
yes
no

Answer:

Explanation:
Circled yes as the plate beside the knife.

Question 6.
Show 2 o’clock.

Answer:

Explanation:
Shown 2 o’clock time in clock as shown above.

Question 7.

How many more awards does Paul have than Chu?
Answer:
3 more awards,

Explanation:
Given list of number of awards won in it
Paul has won 5 awards and Chu has won 2 awards,
So number of more awards does Paul have than
Chu are 5 – 2 = 3 more awards.

Question 8.
Jack picked 5 flowers for his mom. His mom already has 13 flowers. How many flowers does she have now?
Answer:
18 flowers,

Explanation:
Given Jack picked 5 flowers for his mom.
His mom already has 13 flowers.
Therefore number of flowers does she have
now are 5 + 13 = 18 flowers.

Scroll to Top