By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 115 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 115
Directions: Solve each problem.
Question 1.
Draw 1 row of 5 apples.
Answer:
Explanation:
Drawn 1 row of 5 apples as shown above.
Question 2.
Answer:
11,
Explanation:
Given to add 1 to 10 we will get
10
+1
11.
Question 3.
13 – 6 =
Answer:
7,
Explanation:
Given to subtract 6 from 13 we will get
13
– 6
7 .
Question 4.
Write the missing sign.
Answer:
-,
Explanation:
Given to find the missing sign in
8 __ 4 = 4, If we take addition it is 8 + 4 = 12 â‰ 4,
If we take subtraction it is 8 – 4 = 4 = 4,
If we take multiplication it is 8 X 4 = 32 â‰ 4,
If we take division it is 8 Ã· 4 = 2 â‰ 4, So only
minus sign is true therefore missing sign is minus -.
Question 5.
Name the solid.
Answer:
Sphere,
Explanation:
The solid shape given above is sphere.
Question 6.
Which is longer: your hand or a 12-inch ruler?
Answer:
12 – inch ruler,
Explanation:
A ruler will be longer than a hand,
so a 12 – inch ruler is longer than my hand.
Question 7.
Record the data in the chart. Use numbers.
- Yon did 35 minutes of homework.
- Joe did 23 minutes of homework.
- Lexi did 29 minutes of homework.
Time Spent on Homework
Yon |
Joe |
Lexi |
Answer:
Explanation:
Recorded the data in the chart.
Using numbers as
Yon did 35 minutes of homework,
Joe did 23 minutes of homework,
Lexi did 29 minutes of homework above.
Question 8.
How many legs are on 2 dogs?
Answer:
8 legs,
Explanation:
Given to find number of legs on 2 dogs,
As a dog has 4 legs, 2 dogs will have
2 x 4 legs = 8 legs.