180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 112 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 112

Directions: Solve each problem.

Question 1.
What is the largest number that can be made with 3 and 7?
Answer:
73,

Explanation:
The largest number that can be made with 3 and 7 as
7 is larger than 3 so the largest number is 73.

Question 2.
6 + 7 = 180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key 1
Answer:
13,

Explanation:
Given to add 7 to 6 we will get
6
+ 7
13 .

Question 3.
180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key 2
Answer:
4,

Explanation:
Given to subtract 9 from 13 we will get
13
-9
4 .

Question 4.
180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key 1 – 5 = 5
Answer:
10,

Explanation:
Given to find the missing number in
__- 5 = 5, let x be the missing number
so x – 5 = 5, x = 5 + 5 = 10.

Question 5.
Count the angles.
180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key 3
Answer:
4 angles,

Explanation:
There are 4 sides and 4 angles in the
given rectangles shape.

Question 6.
Write the day that comes after Saturday.
Answer:
Sunday,

Explanation:
The day that comes after Saturday is Sunday.

Question 7.
Make 13 tally marks.
Answer:
180 Days of Math for First Grade Day 112 Answers Key-1

Explanation:
Drawn 13 tally marks as shown above.

Question 8.
I am 10 less than 82. What number am I?
Answer:
72,

Explanation:
Given I am 10 less than 82, So the number is
82 – 10 = 72.

Leave a Comment

Scroll to Top