180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 110 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 110

Directions: Solve each problem.

Question 1.
About how many children are in a classroom? Circle one:
20
80
Answer:
180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key-1

Explanation:
In a classroom about 20 children are there,
so circled it as shown above.

Question 2.
7 + 9 = 180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key 1
Answer:
16,

Explanation:
Given to add 9 to 7 we will get
7
+9
16.

Question 3.
180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key 2
Answer:
8,

Explanation:
Given to subtract 4 from 12 we will get
12
-4
8 .

Question 4.
8 – 180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key 1 = 5
Answer:
3,

Explanation:
Given to find the missing number in
8 – __ = 5, let x be the missing number
so 8 – x = 5, x = 8 – 5 = 3.

Question 5.
Draw a flower to the right of the dog.
180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key 3

Answer:
180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key-2

Explanation:
Drawn a flower to the right of the dog
as shown above.

Question 6.
Write the month that comes after April.
Answer:
May,

Explanation:
The month that comes after April is May.

Question 7.
Favorite Weekend Activity
180 Days of Math for First Grade Day 110 Answers Key 4
How many more children like to read than to play with toys?
Answer:
3 more children,

Explanation:
Given favorite weekend activity tally marks
list in it children like to read are 8 and play with
toys are 5, So more children like to
read than to play with toys are 8 – 5 = 3 more children.

Question 8.
Which weighs more: a school book or a bathtub?
Answer:
A bath tub,

Explanation:
Asking which weighs more a school book or a
bathtub as the weight of bathtub will be more than
a school book, So a bathtub will be weighing more.

Leave a Comment

Scroll to Top