180 Days of Math for Fifth Grade Day 95 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 95 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 95

Directions: Solve each problem.

Question 1.
93 – 65 = ___________
Answer:
28

Explanation:
Subtraction of 93 and 65

Question 2.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 95 Answers Key 1
Answer:
92

Explanation:
Multiplication of 4 and 23

Question 3.
24 ÷ 7 = __________
Answer:
3.42

Explanation:
Division of 24 and 7

Question 4.
What is the value of the digit 6 in the number 164,902?
Answer:
Here is the value of the number 164,902

1 is in lakhs place, 1,00,000 = 1,00,000

6 is in ten thousands place, 6 × 10000 = 60,000

4 is in thousands place, 4 × 1000 = 4000

9 is in hundreds place, 9 × 100 = 900

0 is in tens place, 0 × 10 = 0

2 is in one’s place, 2 × 1 = 2

Add all the places to get the number.

Addition of the values

Question 5.
\(\frac{2}{3}\) × 8 = __________
Answer:
5.3328

Explanation:
Given, (2/3) × 8

(2/3) = 0.6666

0.6666 × 8 = 5.3328

Multiplication of 0.6666 and 8

Question 6.
Write the number that comes next in the sequence.
48, 56, 64, _________
Answer:
72

Explanation:
Given numbers, 48, 56, 64, __

The number that comes in the sequence is:

48 + 8 = 56

56 + 8 = 64

64 + 8 = 72

Question 7.
15 × 3 = 45 ÷ 180 Days of Math for Fifth Grade Day 95 Answers Key 2
Answer:
1

Explanation:
Given, 15 × 3 = 45 ÷ 180 Days of Math for Fifth Grade Day 95 Answers Key 2

Let us consider the blank space be ‘x’.

15 × 3 = 45 ÷ x

Multiplication of 15 and 3

45 = 45 ÷ x

Divide 45 on both sides.

45 ÷ 45= (45 ÷ x) ÷ 45

x =1

Question 8.
6 inches = ___________ foot
Answer:
0.5 foot

Question 9.
Which line is perpendicular to G?
180 Days of Math for Fifth Grade Day 95 Answers Key 3
Answer:
Line B is perpendicular to G.

Explanation:
Perpendicular is a line which is intersecting with 90 degrees to another line.

Line B is perpendicular to Line G.

Question 10.
You want to create a survey to find out when your classmates go to bed. What would be a good question to ask?
Answer:
When would you usually go to sleep daily at night.

Question 11.
The numbers 1 through 10 are written on individual cards and placed in a bag. If you reach into the bag and grab one card, what is the probability that it will be a 4 or 5?
Answer:
(1/5)

Explanation:
There are 10 number cards placed in a bag.

The probability that the card will be a 4 or 5 = The probability of the card that will be 4 + The probability of the card that will be 5

= (1/10) + (1/10)

= (2/10)

= (1/5)

Question 12.
Add 8 thousands, 6 hundreds, 9 tens, and 2 ones to the number 103.
Answer:
8,795

Explanation:
Given, Add 8 thousands, 6 hundreds, 9 tens, and 2 ones to the number 103.

First, 8 thousands, 6 hundreds, 9 tens, and 2 ones is 8,692

Add 8,692 to 103

8,692 + 103 = 8,795

Addition of 8692 and 103

Leave a Comment

Scroll to Top