By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 91 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 91

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

75

Explanation:

Question 2.

31 × 3 = __________

Answer:

93

Explanation:

Question 3.

29 ÷ 7 = __________

Answer:

4.142

Explanation:

Question 4.

How many digits are in 34,893?

Answer:

5 digits

Question 5.

Answer:

(4/5)

Explanation:

(8/10), when divided by 2 in numerator and denominator . It will be (4/5)

(8/10) ÷ 2

= (8 ÷ 2)/(10 ÷ 2)

= (4/5)

Question 6.

Write the number that comes next in the sequence.

1,158; 1,108; 1,058; ___________

Answer:

1008

Explanation:

The first three numbers are in the difference of 50 in the sequence.

1158 – 1108 = 50

1108 – 1058 = 50

1058 -50 = 1008

Question 7.

8 × 3 = ÷ 3

Answer:

72

Explanation:

Given, 8 × 3 = ÷ 3

Consider the blank space be ‘x’.

8 × 3 = x ÷ 3

24 = x ÷ 3

Multiply 3 on both sides.

24 × 3 = x ÷ 3 × 3

72 = x

x = 72

Question 8.

How many centimeters are in 3 meters?

Answer:

300 centimeters

Explanation:

1 meter = 100 centimeters

3 meters = 3 × 100 centimeters

= 300 centimeters

Question 9.

True or false?

Regular shapes have all equal angles.

Answer:

True.

Explanation:

Yes, The regular shapes of polygons, triangle have same angles.

Question 10.

Write the coordinates of: .

Answer:

G3

Explanation:

The club coordinates are present on the line 3 in y – axis.

And on the line G in x axis.

Question 11.

You place the following shapes in a bag: 5 circles, 3 triangles, 7 pentagons, and 5 rectangles. If you reach into the bag, what is the probability that you will grab a rectangle?

Answer:

0.25

Explanation:

Total number of shapes in a bag = 5 circles + 3 triangles + 7 pentagons + 5 rectangles

= 5 + 3 + 7 + 5

= 20

The probability that you will grab a rectangle= Number of rectangles ÷ Total number of shapes

= 5 ÷ 20

= (1/4)

= 0.25

Question 12.

What is the difference in cost between the large bag and the small bag?

Answer:

3.65$

Explanation:

The cost of large bag = 5.60$

The cost of small bag = 1.95$

The difference in cost between the large bag and the small bag = The cost of large bag – The cost of small bag

= 5.60 – 1.95

= 3.65