# 180 Days of Math for Fifth Grade Day 64 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 64 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 64

Directions Solve each problem.

Question 1. Explanation:
By subtracting smaller number 29 from bigger number 48,
we get the difference 48 – 29 = 19

Question 2.
Calculate the product of 6 and 8.
_____________________
Explanation:
When we multiply the numbers 6 and 8,
we get the product 48.
6 x 8 = 48

Question 3.
126 ÷ 9 = ___
Explanation: Question 4.
Write the largest four-digit numeral possible using the digits 4, 8, 2, and 7.
_____________________
8,742
Explanation:
Arrange all the given digits 4, 8, 2 and 7 in ascending order,
we get the largest 4-digit number 8,742.

Question 5.
$$\frac{1}{5}$$ of 30 is ___
Explanation:
$$\frac{1}{5}$$ of 30
= $$\frac{30}{5}$$
= 6

Question 6.
45 ÷ 5 + 10 = ____
Explanation:
45 ÷ 5 + 10 is a combined operation.
first divided 45 ÷ 5 = 9
then add 9 + 10 = 19

Question 7. Explanation:
Let the unknown number be x
100 – x = 66
x = 100 – 66
x = 44

Question 8.
Show five thirty-six on the clock.  Explanation:
The time is shown in digital clock.
5 represents hours and 36 represents minutes.
So, time is 5:36

Question 9.
Name the shape that is created by the cross-section. Hexagon
Explanation:
Hexagon is a closed 2-dimensional shape,
with 6 sides and 6 angles. Question 10.
What is the total number of books read this year?
_____________________ 70 books
Explanation:
No. of books read by Jim = 16
No. of books read by Bev = 4
No. of books read by Ali = 10
No. of books read by Jill = 8
No. of books read by Pam = 14
No. of books read by Ken = 6
No. of books read by Amy = 12
No. of books read by all = 70

Question 11.
If you spin the spinner 4 times, how many times are you likely to land on yellow? 2 times
Explanation:
If spinner is spinned for 4 times,
probability of landing on yellow = 2 times.

Question 12.
A coach wants to form some teams to play basketball against each other. He forms 6 teams with 7 players on each team. How many players are there?
_____________________