# 180 Days of Math for Fifth Grade Day 60 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 60 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 60

Directions Solve each problem.

Question 1.

Explanation:
By subtracting 8 from 23,
we get the difference = 23

Question 2.
4 Ã— 21 = ___
Explanation:
Multiply the numbers 4 and 21 to get the product.
4 x 21 = 84

Question 3.
Is 45 divisible by 9? ____
Yes
Explanation:

Question 4.
Is 16,894 greater than 16,794
______________
Yes, 16,894 greater than 16,794
Explanation;
Compare the place values from left side of the given number.
So, first 2 digits of the place values are same.
The hundredth place value in 16,894 is greater than 16,794

Question 5.
Write $$\frac{15}{100}$$ as a decimal. ______
Explanation:
$$\frac{15}{100}$$ as a decimal.
Count the zeros in the denominator,
and move the numbers in numerator to write as decimal.

Question 6.
5 Ã— 4 + 3 = _____
Explanation:
The above equation is a combined operation.
first multiply 5 x 4 = 20
then add 20 + 3 = 23

Question 7.
Ã— 6 = 60 Ã· 2
Explanation:
Let the unknown number be x
6x = 60 Ã· 2
6x = 30
x = 30 Ã· 6
x = 5

Question 8.
Would you choose to measure the area of a soccer field in cm2 or m2?
______________
Explanation:
cm2 are smaller units than the m2
So, we measure the area of a soccer field in m2
Question 9.
Which line is parallel to H?

Line A
Explanation:
Parallel lines are the lines which are extended without intersecting the line.
So, line A is parallel to line H.

Question 10.
You want to create a survey to find out your classmatesâ€™ favorite singers. What would be a good
_____________________
_____________________
Explanation:
Survey is the collection of information from the individuals of a particular area.
Questions may vary from one to one depending upon the factors.

Question 11.
If you flip a coin 10 times, how many times is it likely to land with heads up?
_____________________
Jose had $5.00. Can he buy a milkshake and two cheeseburgers? _____________________ Answer: Yes, he can buy a milkshake and two cheeseburgers. Explanation: Total amount Jose had$5.00.
Cost of milkshake $1.00 Cost of cheeseburger$2.00