180 Days of Math for Fifth Grade Day 58 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 58 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 58

Directions Solve each problem.

Question 1.
56 – 7 = ___
Answer: 49
Explanation:
By subtracting the smaller number 7 from the bigger number 56,
wee get the difference 56 – 7 = 49

Question 2.
6 • 5 = ___
Answer: 30
Explanation:
. dot represents the multiplication.
Multiplying the numbers 6 and 5 we get the product.
6 x 5 = 30

Question 3.
Complete.
40 ÷ 8 = ____
400 ÷ 8 = _____
4,000 ÷ 8 = ______
Answer:
40 ÷ 8 = 5
400 ÷ 8 = 50
4,000 ÷ 8 = 500
Explanation:

Question 4.
What is the value of the digit 5 in the number 6,578?
_____________________
Answer: 500
Explanation:
Count the digits from the right with their place values.
So, 5 is in hundreds place.

Question 5.
Double $4.95.
______________
Answer:
$9.90
Explanation:
Double $4.95
Adding the same number to the given number.
= $4.95 + $4.95
= $9.90

Question 6.
8 + 4 × 2 = ___
Answer: 16
Explanation:
The above equation is a combined operation.
8 + 4 × 2
First multiply then add.
= 8 + 4 × 2
= 8 + 8
= 16

Question 7.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 58 Answers Key 1
Answer: 5
Explanation:
Let the unknown number be x
x = 30 ÷ 6
x = 5

Question 8.
Show 27 to 5 as digital time.
_____________________
Answer:
04 : 33

Explanation:
27 to 5 as digital time means
04 : 33

Question 9.
Name the polygon below.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 58 Answers Key 2
______________
Answer:
Trapezoid
Explanation:
A trapezoid is a flat closed shape having 4 straight sides, with one pair of parallel sides.

Question 10

Tacos Spaghetti Pizza Hot Dogs
17 18 26 11

How many more students favor the most popular two foods than the least popular two foods?
______________
Answer:
Spaghetti and Pizza are most popular foods
Explanation:
Spaghetti Pizza Hot Dogs
students favor the most popular two foods than
Tacos and Hot Dogs are the least popular two foods

Question 11.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 58 Answers Key 3
On which spinner do you have a better probability of landing on blue?
_____________________
Answer:
Spinner 2 probability of landing on blue
Explanation:
In spinner 1,blue color is 25% only.
In spinner 2, blue color is 33%
33 – 25 = 8% more in spinner 2 probability of landing on blue.

Question 12.
Complete the multiplication table.

x

3 2 6 4

6
24
14

63

Answer:

Explanation:
The above table shows the multiplication of 2, 12, 14 and 21.

Leave a Comment

Scroll to Top