180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 51 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 51

Directions Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 1
Answer: 39
Explanation:
When we add two or more addends we get the sum.
19 + 20 = 39

Question 2.
8 × 9 = ___
Answer: 72
Explanation:
Multiply the numbers 8 and 9 to get the product.
8 x 9 = 72

Question 3.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 2
Answer: 7
Explanation:

Question 4.
How many digits are in 12458?
______________
Answer:
Six (6)
Explanation:
Count he numbers to know the number of digits in 12458.
So, there are six digits.

Question 5.
\(\frac{1}{3}\) of 15 is ___.
Answer: 5
Explanation:
\(\frac{1}{3}\) of 15
= \(\frac{15}{3}\)
= 5

Question 6.
Write the number that comes next in the sequence.
30, 36, 42, ______
Answer: 48
Explanation:
The given sequence follows the n + 6 rule.
‘n’ is the given numbers.
42 + 6 = 28

Question 7.
15 + 30 = 50 – 180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 3
Answer: 5
Explanation:
Let the given number be x
15 + 30 = 50 – x
45 = 50 – x
x = 50 – 45
x = 5

Question 8.
How many millimeters are in 5 centimeters?
_____________________
Answer:
50mm
Explanation:
1 cm = 10 mm
5 cm = 5 x 10 = 50 mm

Question 9.
True or false? A sphere has only curved surfaces.
_____________________
Answer:
True
Explanation:
A sphere has only one curved surface area, which is also the total surface area.

Question 10.
Write the coordinates of: 180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 4
180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 5
Answer:
(F, 5) 180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 4
Explanation:
(F, 5)
first lets check the letters
letter = F
then check the number given
number = 5
now check the fourth intersection upwards from F

Question 11.
If you roll a 6-sided die, what is the probability of getting a 1 or a 2?
_____________________
Answer:
33% chance of getting 1 or 2 numbers
Explanation:
roll a 6-sided die
the probability of getting a 1 or a 2
1 or 2
2 positive events out of 6 events
= \(\frac{2}{6}\)
= \(\frac{1}{3}\)
=0.33
33% chance of getting 1 or 2 numbers

Question 12.
Find and color three rectangles within the image below.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 51 Answers Key 6
Answer:

Explanation:
Answer may vary,
the above picture shows the possibility of rectangles.

Leave a Comment

Scroll to Top