# 180 Days of Math for Fifth Grade Day 39 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 39 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 39

Directions Solve each problem.

Question 1.
79 + 13 = ____
Explanation:
we get the sum.
So, 79 + 13 = 92

Question 2.
7 Ã— 20 = ___
Explanation:
When we multiply the numbers 7 and 20,
we get the product = 140

Question 3.
36 Ã· 9 = ______
Explanation:

Question 4.
Round 1,693 to the nearest thousand.
_____________
1,700
Explanation:
The rounding of numbers to the nearest thousandth means rounding of any decimal numbers to its nearest thousandth value.
1,693 is nearest to 1,700
Question 5.
Double $3.45. _____________ Answer:$6.9
Explanation:
Double $3.45 Doubling the number means adding the number to itself.$3.45 + $3.45 =$6.9

Question 6.
8 + (49 Ã· 7) = ____
Explanation:
The given equation is a combined combination.
8 + (49 Ã· 7)
= 8 + 7
= 15

Question 7.
42 + = 51
Explanation:
42 + = 51
Let the unknown number be x
42 + x = 51
x = 51 – 42
x = 9

Question 8.
5,000 mL = ___ L
5 liters
Explanation:
1 liter = 1000 ml
5,000 ml = 5 L

Question 9.
True or false? The circumference of a circle is the distance around the outside of the circle.
_____________
True
Explanation:
The circumference of a circle is the distance around the outside of the circle,
it is measured as perimeter.
The perimeterÂ of a circleÂ isÂ 2Ï€r.

Question 10.
You want to create a survey to find out where your classmates were born. What would be a good question to ask?
______________________
______________________
Explanation:
Answer many vary from student to student.
Is the best question for finding the place of birth of our classmates in survey.

Question 11.

If you spin the spinner 4 times, how many times are you likely to land on blue?
_____________
0.25 times on blue
Explanation:
0.25 is the probability of for every spin
spinner landing on blue is having the probability of 0.25
0.25 is the probability of for every spin
if we divide the spinner into equal parts 2 reds and 1 blue and 1 green
totalÂ  4 events for one spin
4 x 4 = 16 events after 4 spins
$$\frac{4}{16}$$
$$\frac{1}{4}$$

Question 12.
Look at the figure below. How many equal line segments are needed to make a row of 25 triangles?
_________________________________