By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 29 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 29

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

67 + 9 = ___

Answer:

By adding 67 with 9 we get 76.

67 + 9 = 76

Question 2.

6 × 20 ____

Answer:

By multiplying 6 with 20 we get 120.

6 × 20 = 120

Question 3.

Answer:

By dividing 45 by 9 we get 5.

45 ÷ 9 = 5

Question 4.

Write the value of the digit 9 in the number 495.

_____________________

Answer:

The digit 9 is in the ten’s position in the number 495.

Ten’s position

Question 5.

Write the fraction for the shaded part on the shape.

_____________________

Answer:

There are 10 parts out of them 7 are shaded,

Therefore, the fraction is in the form of 7/10.

Question 6.

(7 × 3) + 5 = _____

Answer:

By multiplying 7 with 3 we get 21,

Then by adding 21 with 5 we get 26.

Question 7.

+ 25 = 53

Answer:

By subtracting 25 from 53 we get 28,

By adding 28 with 25 we get 53.

Question 8.

9 meters = ___ centimeters

Answer:

1 meter = 100 centimeters,

Therefore, 9 meters is equal to 900 centimeters.

Question 9.

How many sides does a decagon have?

_____________________

Answer: Decagon is a polygon that has 10 sides.

Question 10.

How many books has Ken read this year?

__________________

Answer: Ken read 6 books this year.

Question 11.

Imagine you write the letters of the word GREAT on individual cards. You shuffle them, turn them facedown on a table, and turn over the top card. What is the probability of turning over an E?

_________________________

Answer:

Probability = favorable outcome/total outcomes.

P = 1/5.

Question 12.

Tonya’s mom gave her $15.00 to spend on a Saturday outing with her friends. She spent $8.50 going to a movie. How much money does she have left to spend on lunch?

____________________

Answer:

Given,

Tonya’s mom gave her $15.00 to spend,

She spent $8.50 going to a movie,

By subtracting $8.50 from $15.00 we get $6.50,

Therefore, Tonya has $6.50 left to spend on lunch.