By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 23 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 23

**Directions Solve each problem**

Question 1.

Answer: 64+15 = 79

Question 2.

8 Ã— 20 = ___

Answer: 8 x 20 = 160

Question 3.

Answer: 54 Ã· 6 = 9

Question 4.

Write the numeral for twenty-nine.

______________

Answer: 29

Question 5.

Write \(\frac{80}{100}\) as a percentage.

_____________________

Answer: 80%:

Question 6.

(30 Ã· 3) + 15 = ___

Answer: (30 Ã· 3) + 15

10 + 15 = 25

Question 7.

Ã— 6 = 24

Answer: 4 x 6 = 24

Question 8.

Write the digital time for 13 to 11.

_____________________

Answer: 10:47

Question 9.

True or false? All squares are rectangles.

_____________________

Answer: True

Question 10.

The chart below shows how many cups of lemonade Marcia sold each hour she had her lemonade stand set up.

1st Hour | 2nd Hour | 3rd Hour | 4th Hour |

6 | 5 | 11 | 15 |

What is the total number of cups of lemonade Marcia sold?

_____________________

Answer: The total number of cups of lemonade Marcia sold is 37

Explanation:

By adding 6 + 5 + 11 + 15 = 37.

Question 11.

The spinner has a 25% chance of landing on which number?

Answer: The spinner has 25% chance of landing on number 2 or 3.

Question 12.

Tickets at a carnival are 25 for $5.00 or 4 for a dollar. Which is the better deal?

_____________________

Answer: 25 for $5.00 is the better deal.

Explanation:

Given,

25 tickets are for $5, by dividing 25 with 5 we get 5, which means 5 tickets for a dollar,

4 tickets for a dollar,

Therefore, 25 tickets for $5 is the better deal.