# 180 Days of Math for Fifth Grade Day 136 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 136 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 136

Directions: Solve each problem.

Question 1. 12

Explanation:
The subtraction of given two numbers is 12

Question 2.
Color the two factors that give the central product. The two factors are 12 and 4.

Explanation:
The two factors that give the central product is 12 and 4 which makes the product as 48.

Question 3.  Question 4.
Arrange the numbers in descending order.
3,681; 3,816; 3,618
3,816, 3,681, 3,618

Explanation:
The numbers that are arranged in descending order are 3,816, 3,681, 3,618.

Question 5.
Write 0.48 as a percentage.
48%

Explanation: Question 6.
10 × (50 ÷ 2) = __________
250

Explanation:
Now let us solve the given expression
50 ÷ 2 = 25
10 × 25
250

Question 7.
15 ÷ = 5
3

Explanation:
Let us assume the given box as X.
Therefore 15 ÷ X = 5
$$\frac{15}{X}$$ = 5
15 = 5X
X = $$\frac{15}{5}$$
X = 3

Question 8.
Is 7:46 at night the same as 7:46 P.M.?
Yes

Explanation:
Yes, 7:46 at night the same as 7:46 P.M.

Question 9.
How many faces does the cone have? 2 faces

Explanation:
A cone has 2 faces.

Question 10.
Gary has 23 quarters and 15 dimes in his bank. He saves 4 more quarters each week. He saves 5 more dimes each week. What will the total value of Gary’s bank be after 4 weeks?

 Start Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Quarters 23 27 31 35 39 Dimes 15 20 25 30 35

The total value of Gary’s bank after 4 weeks is $13.25. Explanation: Gary has 23 quarters and 15 dimes in a bank. Quarters Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 23 27 31 35 39 15 20 25 30 35 The total number of Quarters is 39 1 quarter = 25 cents 132 quarters = 25 × 39 = 975 cents 1 dime = 10 cents 110 dimes = 10 × 35 = 350 cents the total value of Gary bank is 1325 cents. Now, convert the cents to dollar The total value of Gary’s bank after 4 weeks is$13.25.

Question 11.
In a game, the probability that a spinner will land on red is $$\frac{3}{4}$$. How many times would you expect a red if you spin the spinner 8 times?
6 times.

Explanation:
$$\frac{3}{4}$$ × 8
3 × 2
6

Question 12.
If you divide me by 42, the quotient is 56. What number am I?
$$\frac{X}{42}$$ = 56