By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 13 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 13

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

49 + 5 = ______

Answer: 54

Perform an addition operation to find the sum of the two given numbers.

49 + 5 = 54

Question 2.

Answer:

By performing the multiplication operation for the two given numbers we can find the product of 6 and 6.

We get 36

Question 3.

32 Ã· 8 = ____

Answer: 32 Ã· 8 = 4

By performing the division operation for the two given numbers we can find the quotient of 32 and 8

32 Ã· 8 = 4

Question 4.

Is 16,563 less than 16,653?

___________

Answer: 16,563 is greater than 16,653

Question 5.

Write 0.25 as a fraction.

___________

Answer:

0.25 as a fraction is 25/100.

Question 6.

(3 Ã— 5) + 6 = ___

Answer:

(3 Ã— 5) + 6

15 + 6 = 21

Question 7.

Ã— 4 = 20

Answer:

Let the unknown value be x.

x Ã— 4 = 20

x = 20/4

x = 5

Question 8.

How many mL are in 7 L?

_____________

Answer:

Convert from liters to milliliters.

1 Liter = 1000 milliliters

7 liters = 7 Ã— 1000 milliliters = 7000 milliliters.

Question 9.

Does a pentagon have five right angles?

___________

Answer: A pentagon has a maximum of three right angles.

Question 10.

Favorite Foods

Tacos |
Spaghetti | Pizza | Hot Dogs |

17 | 18 | 26 |
11 |

How many children were surveyed?

_____________

Answer: Children who love pizza were most surveyed.

Question 11.

What is the probability that you toss a coin and it lands with tails up?

_________________

Answer:1/2

There are two chances of getting tails of heads TH or HT

So, the probability that you toss a coin and it lands with tails up is 1 out of 2.

Question 12.

Sam had ten dollars to spend.

He buys 3 milkshakes. How many cheeseburgers can he buy with the rest of his money?

Answer:

The cost of 1 milkshake is $1

3 milkshakes = 3 Ã— $1 = $3.00

The cost of cheeseburger is $2

$10 – $3 = $7.00

Sam can buy 3 cheeseburgers with the rest of his money.