180 Days of Math for Fifth Grade Day 127 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 127 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 127

Directions: Solve each problem.

Question 1.
69 + 58 = __________
Answer:
127
Explanation:
The addition of the given two numbers is 127.

Question 2.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 127 Answers Key 1
Answer:
477
Explanation:
The multiplication of the given two numbers is 477.

Question 3.
Is 65 divisible by 6?
Answer:
10.8 or round off to 11.
Explanation:
The division of given two numbers is 10.8 or near to 11.

Question 4.
20,000 + 4,000 + 500 + 90 + 7 = ___________
Answer:
24597
Explanation:
The addition of the given numbers is 24597.

Question 5.
Write the improper fraction for 1\(\frac{1}{4}\).
Answer:
\(\frac{5}{4}\)
Explanation:
The improper fraction for 1\(\frac{1}{4}\) is \(\frac{5}{4}\).

Question 6.
6 ÷ 2 × 30 = _________
Answer:
90

Explanation:
let us solve the given expression.
\(\frac{6}{2}\) × 30
6 × 15
90

Question 7.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 127 Answers Key 2
Answer:
7
Explanation:
let us assume the given box as x.
Now solve the expression
34 – x = 27
34 -27 = x
x = 9

Question 8.
Would the area of a room most likely be measured in cm2 or m2?
Answer:
m2

Explanation:
the area of a room most likely be measured in m2   

Question 9.
Can a cross-section of a cone be a circle?
Answer:
Yes
Explanation:
Yes, a cross-section of a cone be a circle.

Question 10.
What fraction of the total books did Bev read?
180 Days of Math for Fifth Grade Day 127 Answers Key 3
Answer:
\(\frac{4}{70}\) or \(\frac{2}{35}\)
Explanation:
The total number of books are 16 + 4+ 10 + 8 + 14 + 6 + 12 = 70
the total books did bev read are 4
The fraction of the total books did Bev read are \(\frac{4}{70}\) or \(\frac{2}{35}\).

Question 11.
Two red and two blue blocks are placed into a bag. You randomly take one block out of the bag. If you replace the block each time, how many red blocks would you expect to take out if you try 8 times?
Answer:
4 red blocks.
Explanation:
Red blocks would you expect to take out if you try 8 times are 4 red blocks.

Question 12.
In magic squares, each row, column, and diagonal adds up to the same number. Complete the magic square with one-digit numbers.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 127 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fifth-Grade-Day-127-Answers-Key-4

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top