By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 10 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 10

Directions Solve each problem.

Question 1.

Answer:

The subtraction of two numbers 20 and 8 is 12.

Question 2.

6 × 7 = ___

Answer: 42

By performing the multiplication operation for the two given numbers we can find the product of 6 and 7 is 42.

6 × 7 = 42

Question 3.

Answer: 7

By performing the division operation for the two given numbers we can find the quotient of 56 and 8 is 7.

Question 4.

What is the value of the digit 9 in 5,097?

_______________

Answer: The value of the digit 9 in 5,097 is 90.

Question 5.

Write \(\frac{75}{100}\) as a decimal. ________

Answer: \(\frac{75}{100}\) as a decimal is 0.75

Question 6.

(9 × 9) – 10 = ______

Answer:

(9 × 9) – 10

81 – 10 = 71

Question 7.

Answer:

Perform an addition operation to find the sum of the three given numbers.

Question 8.

How many minutes are in 5 hours?

_______________

Answer:

1 hour = 60 mins

5 hours = 5 × 60 = 300 mins

Question 9.

Are there any parallel lines in the letter E?

_______________

Answer: The letter E has three parallel lines.

Question 10.

The chart below shows how many cups of lemonade Marcia sold each hour she had her lemonade stand set up.

1st Hour | 2nd Hour | 3rd Hour | 4th Hour |

6 | 5 | 11 | 15 |

How many cups of lemonade did Marcia sell in the first two hours?

___________________

Answer: Marcia sold 5 cups of lemonade in the first two hours.

Question 11.

The numbers 1 through 10 are written on individual cards and placed in a bag. If you reach into the bag and grab one card, what is the probability that you will grab the number 2 card?

_______________

Answer:

Given,

The numbers 1 through 10 are written on individual cards and placed in a bag.

There are a total of 10 cards and only one card with the number 2, then out of the ten cards you only have a 1/10 chance of grabbing the number 2 card.

Question 12.

Seven children line up. Sam is third. Mary is not last or first. Sam is to the left of Mary. Roger is two to the right of Mary. Edward is last. Trisha is between Sam and Beatrice. Cory is after Mary.

What is the order of the children?

1. ____________

2. ___________

3. ____________

4. ___________

5. ____________

6. ______

7. __________

Answer:

1. Beatrice

2. Trisha

3. Sam

4. Mary

5. Cory

6. Roger

7. Edward